Etkili Sunum Teknikleri Sertifika Programı

Sertifika Programı Öneri Formu

Programın Adı ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ
Programın Kısa İçeriği ETKİLİ BİR KONUŞMA VE SUNUM YAPMAK İÇİN DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR
Programın Amacı ÖĞRENCİLERE SÖZLÜ İLETİŞİM KURMA VE SUNUM YAPMA KONUSUNDA BİLMELERİ GEREKEN BİLGİ,YOL VE YÖNTEMLERİ ANLATMAK
Programın Çıktıları*

İletişimin hayatımızdaki yeri ve önemi hakkında bilgi ve kavrayış sahibidir.                                                                           İletişimin ögelerini,  türlerini ve özelliklerini bilir.

Sözlü kültür ve  iletişimin özelliklerini ve ögelerini bilir.                                                                                           Konuşma Sanatı anlamına gelen hitabet sanatı hakkında bilgi sahibidir.                                                                           Etkili bir sunum için dikkat edilmesi gereken noktaları bilir ve uygular.

Hedef Kitle LİSANS VE Y.LİSANS ÖĞRENCİLERİ
Program Süresi (Toplam Ders Saati) 12
Yüz Yüze / Online Ders Saati** online
Kontenjan*** yok